Palvelut teollisuudelle laidasta laitaan

Työskentelemme teollisuuden projektien parissa aina pienistä yksittäisistä toimeksiannoista laajoihin kokonaisuuksiin asti. Huomioimme kaikessa toiminnassamme asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet.  

Osaamisemme on erittäin laaja-alaista. Huoltotehtävien lisäksi suunnittelemme uusia tuotantolinjoja, valmistamme komponentteja ja huolehdimme käyntiinajoista. Hoidamme myös teollisuuslaitosten koneiden muuttoja sekä teemme pienimuotoista teollisuus- ja korjausrakentamista.

Teollisuuden toimijat saavat meiltä tarvittaessa avaimet käteen -palvelua. Tällöin hoidamme tarpeelliset uudistukset suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen.

Ota yhteyttä

Laite- ja varaosa­valmistus

Valmistamme asiakkaillemme mittatilaustyönä varaosia, koneita ja laitteita – pienistä komponenteista suuriin rautarakenteisiin. Oma verstasyksikkömme sijaitsee Nokialla, mutta hyödynnämme työssämme myös partnereidemme vankkaa osaamista.

Asennus- ja huolto­palvelut

Hoidamme kaikki teollisuuden asennukset ja huollot ammattitaidolla. Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa mahdollistaa nopean reagoinnin myös kiireellisissä tapauksissa. Asennusyksikkömme saa tukea muulta organisaatioltamme. Tämä tarkoittaa saumatonta yhteistyötä esimerkiksi rakennuspalveluidemme kanssa. 

Rakennus­palvelut

Tarjoamme helpot ja vaivattomat teollisuuden rakennuspalvelut: muutos- ja saneeraustöistä tuotantolaitoksien uusiin osiin. Kartoitamme aina asiakkaidemme tarpeet huolellisesti. Meiltä onnistuvat joustavasti sekä yksittäiset rakennusprojektit että räätälöidyt kokonaisuudet suunnittelusta toteutukseen.